Collegetour met Carry en Geert-Jan Knoops

26 oktober 20:00 Academiegebouw Universiteit Utrecht

Met ruim 30 jaar ervaring in de rechtszaal zijn ze het bekendste advocaten-echtpaar dat Nederland ooit heeft gekend. Nu zijn Knoops & Knoops te gast bij College Tour en zal Eggens bij de opnames aanwezig zijn!

Topadvocaten
Ze zijn het bekendste advocaten-echtpaar dat Nederland ooit gekend heeft: Geert-Jan en Carry Knoops. Met ruim 30 jaar aan ervaring in de rechtszaal behoren zij tot de top van de advocatuur. Het lag niet voor de hand dat het echtpaar rechten ging studeren, maar na wat omzwervingen ontmoeten zij elkaar op het kantoor van hun leermeester Max Mosckowicz sr. De rest is geschiedenis.

Het echtpaar-Knoops verzorgde de verdediging in spraakmakende processen, zoals die tegen Julio Poch en Geert Wilders. Ook stonden ze de verdachten bij in zowel de Puttense als de Deventer moordzaak. Onlangs heeft Geert-Jan Knoops aangekondigd de Hoge Raad opnieuw om herziening van de Deventer moordzaak te vragen. Daarnaast staat het echtpaar momenteel ook Marco Borsato bij, die onder vuur ligt door aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Studenten kunnen zich aanmelden voor een masterclass strafpleiten in College Tour.