Intern Wintertoernooi 2023

13 januari 2023 13:00 - 17:00 Vrouwe Justitiaplein 1, 3511 EX Utrecht

Op 13 januari 2023 van 13.00-17.00 zal het eerste interne toernooi van dit Eggensjaar plaatsvinden: het Wintertoernooi! Of je nou een keiharde koopman of toch een degelijke dominee bent, op dit toernooi kun je je uitleven.

Bij dit toernooi zullen alleen beginners een certificaat kunnen verdienen om hun beginnerstraject af te ronden. Voor de beginners is dit een unieke kans om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met het wedstrijdpleiten.

De jury zal bestaan uit docenten die tevens rechter of advocaat zijn. Onze ervaring is dat het een super leerzaam en gezellig evenement is voor iedereen, waarbij je je absoluut geen zorgen hoeft te maken over het niveau van het toernooi.

Het beginnerstoernooi is voor iedereen toegankelijk! Ook als je niet hebt deelgenomen aan het beginnerstraject maar wel ervaring op wil doen met pleiten, of het leuk vindt om te doen mag je meedoen met dit toernooi. We maken er gezamenlijk een leerzame en leuke dag van! Ons advies is dan ook om gewoon lekker mee te doen, te knallen en vuurwerk te maken! Slechte pleiters bestaan niet, we zijn er tenslotte allemaal om te leren!

Daarnaast wordt er een afsluitend diner geregeld waarbij je tegen een vergoeding aanwezig mag zijn en ook de juryleden en kantoren die hebben deelgenomen aan deze dag zult ontmoeten. Meer informatie over het diner zal binnenkort volgen.

De deadline voor het aanmelden is 31 december 2022.

Je kunt je aanmelden door het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/vUCkKMqCVYSjypw39