Nationaal Appèlconcours 2023

Vrijdag 28 april 2023 De hele dag Gerechtshof Den Haag

Het is weer bijna zover, hét paradepaardje van Eggens mag bijna weer van stal. Op vrijdag 28 april zal namelijk de elfde editie van het Nationaal Appèlconcours plaatsvinden in het Gerechtshof te Den Haag. Uniek in Nederland, het Nationaal Appèlconcours is de enige pleitwedstrijd die zich focust op de procedure in hoger beroep.

eelnemers ontvangen de stukken die horen bij een hoger beroepsprocedure: het vonnis van de rechtbank en een deel van de reeds door partijen gevoerde schriftelijke procedure. Op basis van deze processtukken houden de partijen een pleidooi ten overstaan van professionele rechters, advocaten en academici waarna de groep pleiters die zijn standpunt het meest overtuigend naar voren brengt wordt uitgeroepen tot de grote winnaar van het Nationaal Appèlconcours 2023!

Denk jij te beschikken over de vaardigheden en kennis om een zaak in hoger beroep te kunnen bepleiten? Lijkt het jou geweldig om de verbale strijd aan te gaan met pleitteams vanuit het hele land? Dan ben je van harte welkom op het Nationaal Appèlconcours 2023!

 

www.pleitwedstrijd.nl